Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΟΛΑΩΝ 

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό, σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στην υπ’άρ.41/2022 Απόφαση  του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μολάων και  τις διατάξεις του Π.Δ. 715/1979 (ΦΕΚ 212Α 1979), για τη μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση της Βιβλιοθήκης.

Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός της πόλεως των Μολάων και σε κεντρική θέση, με εμφανή πρόσβαση από κύριο δρόμο, να έχει συνολικό εμβαδό τουλάχιστον 80τ.μ., ισόγειο με ενιαίους χώρους ,να είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ . Θα πρέπει να διαθέτει επαρκή φωτισμό, θέρμανση, κλιματισμό και τις αναγκαίες υποδομές τεχνικού χαρακτήρα (ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, δίκτυα πληροφορικής και επικοινωνιών). Η κατασκευή του να διέπεται από τη νομοθεσία για θέματα στατικής φύσης, παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι δώδεκα (12) έτη και ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των διακοσίων ενενήντα ενός  ευρώ και δύο λεπτών (291,02 €) .

 Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες καλούνται να υποβάλλουν την προσφορά τους συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. έως και την  23η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, στα γραφεία της Βιβλιοθήκης.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την  23η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, και από ώρα 12:30 έως 13:30 στα γραφεία της Βιβλιοθήκης, οδός Αγ.Παρασκευής 6, Μολάοι.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Γραφείο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μολάων (Αγ.Παρασκευής 6, Μολάοι, τηλέφωνο: 27320-23080) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

                Μολάοι,   03/11/ 2022

               Ο Πρόεδρος του ΕΣ

              της Δημόσιας «Ρουμανείου» Βιβλιοθήκης Μολάων

             Κωνσταντίνος Βλάχος

Διακήρυξη Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού