Σημειωματάρια Τέχνης – Αρχιτεκτονική.

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης μας, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε για να ανοίξουμε, σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, ένα νέο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τίτλο «Σημειωματάρια Τέχνης», ο οποίος περιλαμβάνει δράσεις εμπνευσμένες από μια σύγχρονη βιβλιογραφία στον τομέα των Γραμμάτων και των Τεχνών. Προσκαλούμε τα παιδιά να καλλιεργήσουν τα αισθητικά τους κριτήρια , να αναπτύξουν  δεξιότητες και να εκφραστούν συναισθηματικά συμμετέχοντας σε ποικίλες  δράσεις.

Το  πρώτο εκπαιδευτικό  πρόγραμμα  έχει θέμα την Αρχιτεκτονική . Στόχο έχει να κατανοήσουν τα παιδιά την επιστήμη της αρχιτεκτονικής μέσα από έναν παγκόσμιας φήμης αρχιτέκτονα, να γνωρίσουν υλικά και τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κτιρίων και να δημιουργήσουν μια μακέτα με απλά υλικά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και άνω και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Δημόσιας Ρουμανείου Βιβλιοθήκης Μολάων στις 17:00 -18:30.

Ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας στο τηλ. 2732023080.

Ελάτε να εκφραστούμε ως … αρχιτέκτονες!